Basvisualstorytelling

BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN

bEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN

Bedrijven willen hun producten in de spotlights zetten en bekend worden bij een groot publiek. En daar komen video’s om de hoek kijken. Of het nu gaat om producten, projecten of gewoon het bedrijf zelf, video’s zijn dé manier om die doelen te bereiken. Wij helpen je met het bedenken van een tof verhaal en kiezen beelden die ervoor zorgen dat iedereen straks jouw product kent! En natuurlijk geven we de video die toffe uitstraling die bij jouw bedrijf past.

BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN?

Een bedrijfsvideo? Wij kunnen je helpen! Met onze ervaring voor diverse opdrachtgevers kunnen wij realiseren wat jij wil! 

KOSTEN BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN

Wat zijn nou de kosten voor het laten maken van een bedrijfsfilm? Dit is voor ieder project anders. Want organiseren we drie draaidagen of wordt alles in één dag opgenomen? Moeten er animaties opgenomen worden in de video of een voice-over? Dit heeft allemaal invloed op de kosten. Dus wil je weten wat het laten maken van jouw bedrijfsvideo kost? Laat het ons weten, dan maken we een specifieke offerte! 

BEKIJK HIER EEN VAN ONZE BEDRIJFSVIDEO'S

Soms ligt er veel tijdsdruk op een bepaald project, omdat het binnen een korte tijd afgerond moet worden. Dit was hier ook het geval, een strakke tijdsplanning en een script heeft geholpen om deze video goed op te leveren! Deze aluminium inzetbakken komen in de pick-ups van de provincie Overijssel. 

Bedrijven willen hun producten in de spotlights zetten en bekend worden bij een groot publiek. En daar komen bedrijfsvideo’s om de hoek kijken. Of het nu gaat om producten, projecten of gewoon het bedrijf zelf, video’s zijn dé manier om die doelen te bereiken. Wij helpen je met het bedenken van een tof verhaal en kiezen beelden die ervoor zorgen dat iedereen straks jouw product kent! En natuurlijk geven we de video die toffe uitstraling die bij jouw bedrijf past.

Bedrijfsvideo laten maken?

Een bedrijfsvideo? Wij kunnen je helpen! Met onze ervaring voor diverse opdrachtgevers kunnen wij realiseren wat jij wil! 

Kosten bedrijfsvideo LATEN MAKEN

Wat zijn nou de kosten voor het laten maken van een bedrijfsfilm? Dit is voor ieder project anders. Want organiseren we drie draaidagen of wordt alles in één dag opgenomen? Moeten er animaties opgenomen worden in de video of een voice-over? Dit heeft allemaal invloed op de kosten. Dus wil je weten wat het laten maken van jouw video kost? Laat het ons weten, dan maken we een specifieke offerte! 

BEKIJK HIER EEN VAN ONZE BEDRIJFSVIDEO'S

Soms ligt er veel tijdsdruk op een bepaald project, omdat het binnen een korte tijd afgerond moet worden. Dit was voor dit project van BBTS ook het geval, een strakke tijdsplanning en een script heeft geholpen om deze video goed op te leveren! Deze aluminium inzetbakken komen in de pick-ups van de provincie Overijssel. 

× Vragen? Stuur een appje!