Basvisualstorytelling

WK SHORTTRACK 2021

Ook dit jaar vond het WK Shorttrack plaats in Dordrecht, dit jaar wel op een andere wijze. Er mocht dit jaar geen publiek op de tribunes om de schaatsers naar de overwinning te schreeuwen. Toch moesten de schaatsers op de een of andere manier natuurlijk aangemoedigd kunnen worden, dit in de vorm van een huiskamer. De toeschouwers konden vanuit de thuistribune een boodschap insturen die, zowel bij Cees Juffermans in de huiskamer, als op de schermen in het stadion werd getoond. Om op deze manier de schaatsers toch een hart onder de riem te kunnen steken. 

IN GESPREK MET BONDSCOACH JEROEN OTTER

Wanneer kwalificatierondes erop zaten voor de spannende finale rondes, sprak Cees met bondscoach Jeroen Otter over de afgelopen dagen, maar ook vooruitkijkend op de finale dagen. Een interview, waarbij Jeroen Otter inbelde bij Cees in de (t)huiskamer. Voor dit interview hebben we gedurende het interview een telefoon in beeld geplaatst om Jeroen Otter ook in beeld te hebben. 

IN GESPREK MET SHORTTRACKER SVEN ROES

De eerste dag van het WK Shorttrack zat erop en het was tijd om deze dag te evalueren en vooruit te kijken op de laatste spannende dag van dit WK. Dit werd gedaan met shorttracker Sven Roes, die kampte met een blessure, dus helaas niet mee kon doen. Cees sprak met hem in de (t)huiskamer. 

DUTCH WATER WEEK 2022

De Dutch Water Week, de plek waar alle diverse watersporten samen komen. Wakeboarden, e-foilen, Allianz Regatta, clinics en nog veel meer. Wij zijn gevraagd om deze eerste editie van dit grootse evenement, verspreid over Almere, Amsterdam & Lelystad, vast te leggen op beeld. 

× Vragen? Stuur een appje!