Basvisualstorytelling

ONZE DIENSTEN

In alles wat wij doen, vertellen we altijd ‘jouw verhaal’. Of dit nou een bedrijfsvideo, aftermovie of bruiloftsvideo is. 

AFTERMOVIES

Elk feest of evenement is uniek en komt slechts één keer voor, een moment dat je voor altijd wilt koestern. Wij zijn er om dat voor je te verzorgden door een aftermovie van jouw feest of evenement maken! We leggen niet alleen beelden vast vanaf de grond, maar ook vanuit de lucht met onze drone. Daarbij proberen wij na te denken over het verhaal en een logische samenhang in de video. Met onze expertise zorgen we voor een unieke terugblik op jouw onvergetelijke gebeurtenis!

SOCIAL VIDEO'S

Je kunt tegenwoordig echt niet meer om social media heen. En als het om die platforms gaat, zijn korte, pakkende video’s een must. Iets met een korte spanningsboog.. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over jouw video. We denken samen met jou na over het concept, welke formaten handig zijn en hoe we ervoor kunnen zorgen dat je video de aandacht van jouw specifieke publiek vasthoudt.

BEDRIJFSVIDEO'S

Bedrijven willen hun producten in de spotlights zetten en bekend worden bij een groot publiek. En daar komen video’s om de hoek kijken. Of het nu gaat om producten, projecten of gewoon het bedrijf zelf, video’s zijn dé manier om die doelen te bereiken. Wij helpen je met het bedenken van een tof verhaal en kiezen beelden die ervoor zorgen dat iedereen straks jouw product kent! En natuurlijk geven we de video die toffe uitstraling die bij jouw bedrijf past.

BRUILOFTVIDEO'S

Een kostbaar moment, iets dat maar één keer in je leven plaatsvindt: jouw bruiloft. Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn om jaren later je laptop te openen en dat onvergetelijke moment opnieuw te kunnen beleven. Nou, dat kunnen wij voor je regelen. We zijn erbij gedurende de hele trouwdag, vangen elk detail (als je dat wilt natuurlijk). Van Opa Jan die emotioneel wordt bij het zien van de bruid tot aan je schattige nichtje Vera die de ringen brengt. Elk uniek aspect van jouw bruiloft leggen wij vast in de video!

Bruiloftsvideo

DOCUMENTAIRES

Het is prachtig om datgene wat jou boeit en prikkelt te vangen in een schitterende documentaire, toch? We brainstormen samen over hoe we de documentaire kunnen vormgeven en zorgen ervoor dat jouw onderwerp zo duidelijk en meeslepend mogelijk naar voren komt in de documentaire!

ANIMATIES

Soms kunnen beelden veel krachtiger zijn dan woorden, en een animatie kan daarbij van dienst zijn! Stel je voor dat je wilt uitleggen hoe jouw product functioneert, maar je hebt geen zin om een informatieve video op te nemen. Dan komt een animatie goed van pas! Wij zorgen ervoor dat jouw informatieve boodschap duidelijk overkomt bij jouw doelgroep.

× Vragen? Stuur een appje!